Skip to main content

pachamama_av_charlie_s_chalk_dust_700x

Pachamama är en serie E-juicer från tillverkaren Charlie’s Chalk Dust.

Pachamama-serien föddes ur en passion att skapa e-juicer med originella och realistiska smaker. Smakerna som skapade Pachamama-serien brinner för vaping och detta kan märkas i alla deras skapelser. Du hittar allt med Pachamama e-juicer men detta sortiment är speciellt känt för fruktiga e-vätskor som det mytomspunna Fuji-äpplet.
Vi rekommenderar dig starkt att testa e-juicer från Pachamama-serien från Charlie’s Chalk Dust!

Pachamama
Få de bästa erbjudandena på Pachamama Premium Vape Juicer.

Som pojke hade Charlie en magisk charm som hjälpte honom att sälja även de mest vardagliga saker. Så fortsätter historien om Charlie och hans företag på flera miljoner dollar. Charlie’s Chalk Dust är ett av de ledande varumärkena inom vapingbranschen. Detta företag har en omfattande samling av e-juicer under olika linjer som Pachamama-serien

Kvalitet E-juice packad med fruktsmak

De prisbelönta e-juicerna i Pachamama-serien inkluderar Mango Pitaya Pineapple, Peach Papaya Coconut Cream, The Mint Leaf, Fuji Apple Strawberry, Passion Fruit Raspberry Yuzu, Strawberry Guava Jackfruit, Blood Orange Banana Gooseberry och Huckleberry Pear Acai. Några av utmärkelserna som dessa e-juicer har vunnit inkluderar Editor’s Choice Award från Vapouround, Best Fruit Flavor från Zamplebox och Best Menthol/Ice Flavor på International Vape Trade i Guadalajara.

vapouround awards

Pachamama-serien är tillägnad tropiska juice-smaker. För de som inte vet var Pachamama en gud för Andernas folk. Hon var känd som tidens/jordens moder. Charlie’s Chalk Dust bestämde sig för att hylla moder jord med denna e-juice-linje och gjorde anspråk på att vara en av de bästa producenterna av tropiska vapes.

Leave a Reply